τσαρλυ προγνωστικα 2306

Δείτε τα προγνωστικά για στοιχημα που ξεχώρισε από τα παιχνίδια του EURO 2024 ο Τσάρλυ την Κυριακή 23/06!

Ελβετία – Γερμανία

1ος Όμιλος

Στον πρώτο όμιλο οι Γερμανοί έχουν 6 βαθμούς, οι Ελβετοί 4, οι Σκωτσέζοι 1 και οι Ούγγροι 0 βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική έχουμε μάχη πρώτης και τρίτης θέσης.

Οι Ελβετοί και οι Γερμανοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και θα αγωνιστούν για την πρωτιά. Οι Ελβετοί με 4 βαθμούς και μία διαφορα +6 τερμάτων απο τους Σκωτσέζους μοιάζουν σίγουροι δεύτεροι. Ακόμη όμως και αν γίνει τίποτα περίεργο και έρθουν 3η, με 4 βαθμούς θα είναι σίγουρα στους τέσσερις καλύτερους τρίτους. Όμως μοιάζει πολύ ακραίο το σενάριο να βρεθεί στην 4η θέση η Εθνική Ελβετίας. Στο παιχνίδι με την Γερμανία, θα παίξει για την υπέρβαση. Δηλαδή να κερδίσει και να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

Συνθήκες για Goal Goal

Το κίνητρο, θα την οδηγήσει στο να παίξει επιθετικά. Ταλέντο μπροστά υπάρχει, οι Γερμανοί το μηδέν με τους Ούγγρους το κράτησαν συγκυριακά. Δέχτηκαν γκολ το οποίο ακυρώθηκε οριακά για οφσάιντ και φάσεις για 1,1 xgoals. Οι Ελβετοί πάνε σε ένα παιχνίδι που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, μία πραγματικότητα που ευνοεί στην bet365 το Goal Goal στο 1,86.

Σκωτία – Ουγγαρία

Στην μάχη της τρίτης θέσης, η ισοπαλία, είναι καταδικαστική και για τις δύο ομάδες, οι Σκωτσέζοι με νίκη φτάνουν στους 4 βαθμούς που μοιάζουν αρκετοί για να δώσουν την πρόκριση στην νοκ άουτ φάση, οι Ούγγροι με νίκη στους 3 βαθμούς. Έχουν μηδέν και -4 διαφορά τερμάτων, το μειονέκτημα πως οι υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την 3η θέση, θα γνωρίζουν τι πρέπει να ξεπεράσουν για να βγουν καλύτεροι τρίτοι, οπότε η αλήθεια είναι πως μοιάζει να χρειάζονται ένα μικρό θαύμα για να προκριθούν. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν κερδίσουν την Εθνική Σκωτίας, θα αποκτήσουν δικαίωμα στην ελπίδα. Θα παραμείνουν στην Γερμανία τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, για να μάθουν αν θα συνεχίσουν η όχι στην διοργάνωση.

Θα χτυπήσουν στην αφέλεια των Σκωτσέζων

Οι Ούγγροι θα έχουν απέναντι τους, έναν δυναμικό αλλά ποιοτικά άτεχνο αντίπαλο που θα πρέπει να επιτεθεί. Αν παίξουν έξυπνα το χαρτί τους, περιμένουν θα βρουν δώρα προς εκμετάλλευση. Οι Ντομινίκ Σζομποσλάι, Βάργκας έχουν ποιότητα για να χτυπήσουν την αφέλεια και την υποχρέωση για ρίσκο των Σκωτσέζων. Η νίκη των Ούγγρων στο 2,60.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!