φρουρος προγνωστικα 2306

Όμορφα κύλησε το Σάββατο για την στήλη, πέρασε η κάρτα του Holes κι η δυάδα με τα ειδικά σχετικά εύκολα. Απολογισμός +90 μονάδες για τα προγνωστικά στοιχήματος, το μόνο δυσάρεστο ήταν η αναβολή της χθεσινής εκπομπής.

Θα τα πούμε σήμερα όμως στις 21:00, αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο.

Στάμπαεκ – Λεβάνγκερ

Συνεχίζει το βιολί της η Στάμπαεκ που μετρά 10 σερί over 2,5, τα εννέα over 3,5 τουλάχιστον και τα οχτώ με συνοδεία G/G, με συνολικά τέρματα 29-24. Η Λεβάνγκερ έρχεται από 5/6 αμφίσκορα, 5/6 over 3,5 και 11-11 τέρματα. Over 3,5 (2,20)

Μιοντάλεν – Έγκερσουντ

7 σερί G/G τρέχει η Μιοντάλεν, τα έξι με over 2,5. 5/6 αμφίσκορα γράφει στα αντίστοιχα δικά της η Έγκερσουντ, με 12-11 συνολικά τέρματα. G/G +over 3,5 (1,95)

Ελβετία – Γερμανία

Ουσιαστικά είναι τυπική διαδικασία η αναμέτρηση σε ότι αφορά την πρόκριση, η Γερμανία έχει τσεκάρει ήδη το δικό της εισιτήριο ενώ οι Ελβετοί θα βρίσκονται 2οι ακόμη και με νορμάλ ήττα, αφού υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων έναντι των Σκωτσέζων με +6.

Αν η Ελβετία νικήσει μπορεί να προκριθεί ως 1η, περιμένω ελεύθερο κι ανοιχτό ματς, Combo με Over 2,5 κόρνερ Ελβετία + Over 4,5 κόρνερ Γερμανία (2,00)

Σκωτία – Ουγγαρία

Εδώ θα είναι στραμμένα τα βλέμματα απόψε, στην Στουτγάρδη παιχνίδι δίχως αύριο για τις δύο ομάδες, αμφότερες ψάχνουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν στο τουρνουά. Περιμένω κλοτσιές εκατέρωθεν, στραγάλι ο Αργεντίνος παλίκαρος Φακούντο Τέγιο ο οποίος έβγαλε το Τουρκία – Γεωργία με τρεις κάρτες. Σήμερα τον περιμένω πιο αυστηρό, να δεχτούν 2+κάρτες οι δύο ομάδες και over 4,5 κόρνερ γενικά, φτάνουμε στο δίφραγκο (2,00)

Τουφεκιά στην ζουμερή Κόκκινη (5,00)

Φλουμινένσε – Φλαμένγκο

To ντέρμπι μίσους του Ρίο, μας έχει χαρίσει στο παρελθόν ουκ ολίγες όμορφες στιγμές κλωτσοπατινάδας και ατελείωτων καρτών. Το καλύτερό μου θα ‘ναι απόψε αφού η αναμέτρηση γίνεται στις 22:00, οπότε στην εκπομπή θα έχουμε φουλ θέαμα μαζί με τα δύο παιχνίδια του Euro 2024. Σφυρίζει ο Rafael Rodrigo Klein, με τις φετινές του επιδόσεις να είναι 35 κίτρινες και 2 κόκκινες σε πέντε αγώνες.

Αφού τα line καρτών είναι για γέλια, ρισκάρω στην απ’ ευθείας κόκκινη (6,00)

Βίλα Νόβα –  Γκοϊας

Το 2ο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς στην Γκοϊάνια, επίσης φανταστική προϊστορία σε κάρτες, κόκκινες και κίτρινες. Αναφέρω απλά πως στα πέντε πιο πρόσφατα ραντεβού τους, εμφανίστηκαν 22 κίτρινες και πέντε κόκκινες, ΟΛΕΣ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ!

Από τα αγαπημένα κοράκια της στήλης ο Braulio Da Silva Machado, στα επτά φετινά του μετράει 38 κίτρινες και 6 κόκκινες, οι τέσσερις απ’ ευθείας. Για να ολοκληρωθεί το σημερινό ΚΟΚΚΙΝΟ Trixie, κρατάω στη Winmasters την απ’ ευθείας κόκκινη σε αξία που προκαλεί κατ’ εμέ (10,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Σολομός’’

 

‘’Euro’’

 

‘’Trixie in Red’’

 

** ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Υ.Γ  Όπως προανέφερα αφού χθες μας πολέμησε η τεχνολογία, θα τα πούμε απόψε στις 21:00 παρέα με τον ψηλό που είπε πως θα πάει για ηλιοθεραπεία και βουτιές σήμερα.

Θα γυρίσει λέτε ή θα με αφήσει σολαδούρα;;