ραγκατσης προγνωστικα 2306

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του EURO 2024 ανοίγει με τις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου. Απόψε και αύριο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ματς που ξεκινούν στις 22:00, την Τρίτη και την Τετάρτη έχουμε από τέσσερα ματς, δύο στις 19:00 και ισάριθμα στις 22:00.

Ελβετία – Γερμανία

Αγώνες Κυριακής

Γερμανοί κι Ελβετοί θα παλέψουν για την θέση, Σκοτσέζοι και Ούγγροι για την που, υπό προϋποθέσεις, είναι προνομιούχα. Έχω την εντύπωση ότι οι προπονητές Γερμανίας κι Ελβετίας θα φρεσκάρουν τις 11άδες τους ενόψει των νοκ άουτ. Βλέπω γκολ, στην bet365 το g/g και over το συναντάμε κοντά στο 2,20. Στο άλλο παιχνίδι θα γίνει σκληρή μάχη.

Αν η Σκωτία νικήσει θα προκριθεί ως καλύτερη 3η. Αν η Ουγγαρία νικήσει θα περιμένει τ’ αποτελέσματα των υπόλοιπων ομίλων. Θ’ ασχοληθώ με τις κάρτες. Η Σκωτία μέτρησε μία κόκκινη και μία κίτρινη στην ήττα από τη Γερμανία – τρεις κίτρινες στην ισοπαλία με την Ελβετία. Η Ουγγαρία μέτρησε από δύο κίτρινες στο 1-3 από την Ελβετία και στο 0-2 από τη Γερμανία.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επιλογές Κυριακής


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!