τσαρλυ προγνωστικα 210624

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από τα παιχνίδια του EURO 2024 ο Τσάρλυ για την Παρασκευή 21/06!

Σλοβακία – Ουκρανία

Οι Ουκρανοί ήταν η μεγάλη απογοήτευση της πρώτης ημέρας.

Έπαιξαν άθλια και πιάστηκαν κορόιδα απο τους Ρουμάνους. Συνολικά υπήρχε μία αίσθηση δικαιολογημένη βάση του ρόστερ τους και της κλήρωσης πως οι Ουκρανοί θα αποτελέσουν την έκπληξη του τουρνουά. Όμως παρουσιάστηκαν υπερβολικά αργή, χωρίς ιδέες και δίχως ξεκάθαρη επιθετική φιλοσοφία.

Θα δώσουν μάχη για τον βαθμό

Οι Σλοβάκοι είχαν την τύχη με το μέρος τους. Έχασαν σημαντικές ευκαιρίες οι Βέλγοι, τους ακυρώθηκαν δύο τέρματα, όμως πέτυχαν μία σπουδαία νίκη. Γνωρίζουν λοιπόν πως έστω αν πάρουν έναν βαθμό θα περάσουν στα νοκ άουτ. Θα παλέψουν και μπορούν να τον πάρουν, για στοιχημα το 1ΧΔ εντοπίζεται στο 1,70.

Πολωνία – Αυστρία

Οι Αυστριακοί έπαιξαν ένα παιχνίδι υψηλής έντασης και ήταν στην μάχη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα απέναντι σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Ραλφ Ράνγκνικ, έκαναν δύσκολη την ζωή της Γαλλίας.

Αφοσίωση στο πλάνο, ένταση και τρεξίματα

Προσωπικά με εντυπωσίασε η αφοσίωση τους στο πλάνο, τα τρεξίματα που έβγαλαν και οι ταχύτητες που αγωνίστηκαν. Οι Πολωνοί προηγήθηκαν κόντρα στην ροή του αγώνα από ένα στημένο με τους Ολλανδούς, όμως είχαν πολλούς χώρους και το παιχνίδι κανονικά θα έπρεπε να είχε γυρίσει νωρίτερα. Ο Λεβαντόφσκι θα τους δώσει σίγουρα ψυχολογία και σημείο αναφοράς στην επίθεση στο Πολωνία – Αυστρία όμως αν οι Αυστριακοί επαναλάβουν το παιχνίδι που έκαναν με τους Γάλλους, θα κερδίσουν. Στο 2,15 η νίκη της Αυστρίας.

Ολλανδία – Γαλλία

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκη στην πρεμιέρα και γνωρίζουν καλά πως με μία ισοπαλία,εξασφαλίζουν τα νοκ άουτ και θα παίξουν την τελευταια αγωνιστική για την πρώτη θέση με σχετική ασφάλεια. Στην πρεμιέρα τους οι Γάλλοι έβγαλαν πολλά αμυντικά τρεξίματα, είχαν πολύ καλή αναχαίτιση πίσω απο το μεσαίο μπλοκ, όχι όμως και τις συνεργασίες στην επίθεση. Θα μπορούσαν φυσικά να κερδίσουν πιο εύκολα, αν τελειωνε σωστά το τετατετ ο Εμπαπέ. Κανένας δεν γνωρίζει με σιγουριά τις έχουν συνεννοηθεί ο Εμπαπέ με τον Ντεσάμπ για το σημερινό παιχνίδι.

Ο ηγέτης της Εθνικής Γαλλίας απέφυγε τα χειρότερα,γλίτωσε το χειρουργείο και θα αγωνιστεί με μάσκα. Είναι δεδομένο πως θα δώσει το παρόν απο το παιχνίδι με την Πολωνία και μετά, αμφίβολο το τι θα κάνει σήμερα. Αν δεν ξεκινήσει, είτε θα περάσει κάποιος εξτρέμ στα αριστερά εκ των Μπαρκολά, Μουανί για να παίξει φορ ο Τουράμ, είτε θα πάει ο Ζιρού στην κορυφή, με τον Τουράμ να μένει στα αριστερά. Δεν θα είναι έκπληξη όμως αν ξεκινήσει ο Εμπαπέ.

Η Γαλλία ορίζει την τύχη του παιχνιδιού

Συνολικά πιστεύω πως όσο ανεβαίνει το επίπεδο ανταγωνιστικότητας, τόσο τα παιχνίδια πηγαίνουν εκεί που θέλουν οι Γάλλοι. Δεν είναι εύκολο να ανοίξει παιχνίδι της Γαλλίας, με τον τρόπο που παίζουν οι παίκτες του Ντεσάμπ.Έχουν τον πρώτο λόγο οι Γάλλοι, γνωρίζουν όμως πως και η ισοπαλία τους πάει με ασφάλεια στα νοκ άουτ,κάτι που το ξέρουν και οι Ολλανδοί. Η διπλή ευκαιρία υπέρ της Γαλλίας, με under 3,5 στην bet365 προσφέρεται σε απόδοση 1,75.

Προγνωστικά Στοιχήματος