Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μία από τις δύο τελευταίες μου προτάσεις επιβεβαιώθηκαν, βέβαια πάντα οι αποδόσεις είναι τέτοιες που σε ανάλογες περιπτώσεις υπάρχει και ένα κέρδος, έστω και μικρό! 

Από εκεί και πέρα ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη αγωνιστική των ομίλων της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με την Πορτογαλία να αποφεύγει την γκέλα στο 90+! Μπορεί να μην έβαλε πολλά γκολ, δεδομένου πώς η Γερμανία σκόραρε πέντε στην πρεμιέρα, αλλά υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια, και ειδικά αυτό με την Γεωργία που είναι η πιο αδύναμη του ομίλου, μήπως και επιβεβαιωθεί το μακροχρόνιο στοίχημα μου, δηλαδή να βάλουν οι Πορτογάλοι τα περισσότερα γκολ σε έναν όμιλο. Αυτή τη στιγμή πάντως, μετά από το πέρας της πρώτης αγωνιστικής, φαντάζει δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο! 

Από εκεί και πέρα τα περισσότερα φαβορί πέρασαν, μόνο Βέλγιο και Ουκρανία καταποντίστηκαν! Χωρίς κάποια ομάδα να εντυπωσιάσει, με την Ισπανία να αφήνει για μένα τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Πάντως προσωπικά δεν θα ασχοληθώ σήμερα με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν αγώνες για βραζιλιάνικα πρωταθλήματα! Τι και αν αρχίζει το Κόπα Αμέρικα, οι Βραζιλιάνοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Πάμε να δούμε τι κράτησα από το σημερινό πρόγραμμα. 

Ζουβεντούδε – Βάσκο Ντα Γκάμα Προγνωστικά  

Σε αυτό το παιχνίδι το ποντάρισμα έχει να κάνει ξεκάθαρα με την έδρα, αλλά ενισχύεται και από την ειδησεογραφία της Βάσκο. Η Ζουβεντούδε δεν χάνει στα έξι τελευταία παιχνίδια εντός, συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων στο εθνικό πρωτάθλημα, όπου έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Από την άλλη μεριά, η Βάσκο δεν έχει νίκη στους έξι τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, με 4/4 ήττες εκτός στο εθνικό πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις θα παίξει χωρίς τον τιμωρημένο πρώτο σκόρερ της, τον επιθετικό Βεγκέτι, ενώ συνεχίζει να λείπει ο καλύτερος της παίκτης, ο Γάλλος μέσος Παγιέτ που είναι τραυματίας. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει το ποντάρισμα στον άσο της Ζουβεντούδε στο 2,25 στην Fonbet

Κοριτίμπα – Αμέρικα Μινέιρο Προγνωστικά  

Η Κοριτίμπα έχει έξι νίκες στους οκτώ τελευταίους αγώνες απέναντι στην Αμέρικα Μινέιρο και πάντα στην έδρα της είναι αρκετά πιο δυνατή. Η Αμέρικα τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος, αλλά έχει τρεις ήττες μακριά από την έδρα της, όλες με το ίδιο σκορ. Οι δύο ομάδες είναι από αυτές που θα παλέψουν για την άνοδο. Δεν απέχουν και πολύ αγωνιστικά, έδρα και παράδοση οδηγούν προς τον άσο της Κοριτίμπα στο 2,10 στην Fonbet

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.