φρουρος προγνωστικα 190624

Μας έβγαλε το λάδι η Πορτογαλία του Μαρτίνεθ στο Euro 2024 και κατάφερε με τρεις στην άμυνα όχι μόνο να δεχτεί τέρμα, αλλά κινδύνεψε και με 2ο. Φοβερά πράγματα από τον Ισπανό, που ενώ η ομάδα του δεν έβρισκε ουσιαστικό τρόπο να απειλήσει και ευτύχησε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ, έκρινε πως οι τρεις!!! αλλαγές που του είχαν μείνει έπρεπε να γίνουν στο 89ο λεπτό. Τα σχόλια δικά σας…

Έστω κι έτσι λοιπόν πέρασε η δυάδα μας για τα προγνωστικά στοιχήματος, προσθέτοντας 121,2 μονάδες. Βασιλάκος και Αντύπας έκαναν το 2/2 επίσης, μεγάλος άτυχος ο συμπολεμιστής Ράγκα που δεν πέρασε την δυάδα του από ένα κόρνερ που δεν κέρδισαν οι Τούρκοι.

Στα σημερινά,

Κροατία – Αλβανία

Διαβάζω πως ο Ντάλιτς είδε τα λάθη της πρεμιέρας κι αποφάσισε να αλλάξει το έργο. Έρχεται στα στόπερ ο Κβάρντιολ (εμείς στο live με τον ψηλό ουρλιάζαμε στην πρεμιέρα), και λογικά ξεκινάει ο Σόσα στο αριστερό άκρο. Από κει κι έπειτα περιμένω κι άλλη διάταξη από τους Κροάτες, τελειώσανε τα ψέματα κι αν θέλουν πρόκριση πρέπει να γυρίσουν το έργο.

Στον αντίποδα ούτε στην Αλβανία είναι καλά τα πράγματα σε ότι αφορά την κριτική που δέχθηκε για την δική της πρεμιέρα, ενώ προηγήθηκε δεν κατάφερε σε καμιά περίπτωση να αμυνθεί και η ανατροπή μάλιστα ήρθε πριν το 20λεπτο απ’ τους Ιταλούς. Προσπάθησε στο τέλος να απειλήσει έχοντας μάλιστα ευκαιρία να κλέψει τον βαθμό. Την κράτησε βέβαια μέχρι εκείνο το σημείο ο Στρακόσια με καλή εμφάνιση και καίριες αποκρούσεις. Κρατάω το συνδυαστικό Κροατία over 3,5 κόρνερ + over 3,5 αποκρούσεις Στρακόσια (2,00) για παμε στοιχημα μιας και στην πρεμιέρα είχε τρεις θα ψάξουμε την μία παραπάνω σήμερα.

Γερμανία – Ουγγαρία

Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της η Γερμανία, σκόρπισε τους Σκωτσέζους με τάλιρο, μην αφήνοντας σε κανένα σημείο του αγώνα οποιοδήποτε ψεγάδι. Οι Ούγγροι σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο παίζοντας φοβικά απέναντι στην Ελβετία, στο  2ο μπήκαν καλύτερα όμως δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και στο τέλος δέχθηκαν και 3ο τέρμα.

Ο Αττίλα Σάλαϊ αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα στο 1ο παιχνίδι, σήμερα και με τη λογική πως θα δούμε πάλι τριάδα στα μετόπισθεν θα βρει μπροστά του τον Μουσιάλα, ενώ αλλάζοντας πλευρά οι Γερμανοί φέρνουν και τον Βιρτζ από δεξιά. Το να δει ξανά την κίτρινη στη Winmasters τιμάται στο ζουμερό (4,75)

Σκωτία – Ελβετία

Ανασύνταξη και μεγάλο πρέπει στις τάξεις των Σκωτσέζων, φάντασμα στην αναμέτρηση απέναντι στη Γερμανία, σφοδρή κριτική από τα μέσα σε παίχτες και προπονητή. Οι Ελβετοί παρουσιάστηκαν απροσδόκητα σοβαροί και διαβασμένοι απέναντι στους Ούγγρους, δίκαια επικράτησαν κι έβαλαν τις βάσεις για την 2η θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Καταλήγω στο αμφίσκορο, οι μεν Σκωτσέζοι σκόραραν απέναντι στη Γερμανία, οι δε Ελβετοί αντιμετώπισαν προβλήματα στα μετόπισθεν από τους Ούγγρους κυρίως στο 2ο ημίχρονο. G/G (2,00)

Προγνωστικά Στοιχήματος

‘’Αττίλα’’

** Βραδινές προτάσεις από Φιλανδούς κι MLS θα βρείτε το απόγευμα στο Discord.