φρουρος προγνωστικα 1806

Θα γινόταν κι αυτό, κάποιο φαβορί στατιστικά δε θα περνούσε στην 1η αγωνιστική της τελικής φάσης του Euro 2024, έμελλε αυτό να είναι το Βέλγιο. Έχουμε δει αρκετά πράγματα μέχρι στιγμής, μαζί με το Βέλγιο αρνητική εικόνα η Κροατία που έχω στηρίξει κι η Ουκρανία.

Έχει βέβαια ακόμη δρόμο, ας μη βιαστούμε. Ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική, ας δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Τουρκία – Γεωργία

Στο Ντόρτμουντ η αναμέτρηση, λογικά οι Τούρκοι θα αισθανθούν εντός έδρας από την μεγάλη υποστήριξη των φιλάθλων τους. Προφανώς και ποιοτικά είναι ανώτεροι στα χαρτιά, μένει να αποτυπωθεί και στο χορτάρι. Οι Γεωργιανοί θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα, με αμυντικό προσανατολισμό τους περιμένω και δυνατές μονομαχίες.

Αμφότερες θα χορέψουν σε λάτιν ρυθμό μιας και στραγάλι στον αγώνα θα είναι ο Αργεντίνος Φακούντο Ραούλ Τέγιο Φιγκερόα, κοράκι που γενικά βγάζει κάρτες με ευκολία σε ότι αφορά τους συλλόγους, στις εθνικές εμφανίζεται κάπως πιο σφιχτός.

Θα πιέσουν από την αρχή οι Τούρκοι, κρατάω το combo: Τουρκία over 3,5 κόρνερ + over 3,5 αποκρούσεις στη Winmasters από τον Γεωργιανό τερματοφύλακα Μαμαρντασβίλι (2,10)

Πορτογαλία – Τσεχία

Με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο η Πορτογαλία εμφανίστηκε άκρως επιθετική στα προκριματικά των ομίλων, σε 15 αγώνες επίσημους και φιλικούς σκόραρε 49 γκολ, κάτι περισσότερο δηλαδή από τρία τέρματα ανά αγώνα. Οι Τσέχοι όπως ανέφερα και στις αναλύσεις των ομίλων θα είναι η πιο νεανική ομάδα, έχει τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ.

Ευχή και κατάρα το λες, ο ενθουσιασμός βοηθάει να υπάρχει θράσος σε τέτοιες αναμετρήσεις, η εμπειρία όμως χρειάζεται περισσότερο. Κι εδώ καταλήγω σε συνδυαστικό με νίκη + over 4,5 κόρνερ της παρέας του Κριστιάνο (2,40), ο οποίος μετράει συμμετοχές σε έξι Euro και λογικά ρίχνει την αυλαία του.

Προγνωστικά Στοιχήματος

 

**Στις 21:00 παρέα με τον ψηλό, θα επιχειρήσουμε να βγάλουμε builder με ψυχή, μπόλικο σουσού για ότι προηγήθηκε και παρέα στο ματς των 22:00.

Όλα αυτά στο κανάλι του Bethome.gr στο γιουτούμπι, μόλις τελειώσει ο εραστής της Βότκας Ράγκα.

Σας περιμένουμεεεεε