ραγκατσης προγνωστικα 1706

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Χθες, στο  EURO 2024 είδαμε την Ολλανδία να σπαταλά ένα τσουβάλι ευκαιρίες και να σκοράρει στα τελειώματα για να φτάσει στο 2-1 επί της Πολωνίας. Είδαμε τη Δανία να μην καθαρίζει το ματς στο καλό 1ο ημίχρονο που έπαιξε και στο τέλος ν’ απειλείται με ήττα από τους Σλοβένους.

Είδαμε την Αγγλία, χάρη στη γκολάρα του Μπέλιγχαμ, να κερδίζει 1-0 μία Σερβία που σεβάστηκε υπέρ το δέον την αντίπαλό της. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:00, στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει” στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube.

Βέλγιο – Σλοβακία

Με βάση την ποιότητα του ρόστερ, μεσοεπιθετικά, δε θ’ αποτελέσει έκπληξη αν το Βέλγιο φτάσει στα ημιτελικά η ακόμη ακόμη και στον τελικό. Επίσης, ο Λουκάκου έχει καλές πιθανότητες να βγει πρώτος σκόρερ καθώς ο όμιλος των Βέλγων είναι κάτι παραπάνω από βατός.

Αυστρία – Γαλλία

Η Αυστρία είναι η καλύτερη από τις ευρωπαϊκές Εθνικές ομάδες δεύτερης ταχύτητας. Ομάδα η οποία πρεσάρει ασφυκτικά, πιέζει ψηλά και είναι πολύ επικίνδυνη στην κόντρα χωρίς, είναι η αλήθεια, να διαθέτει το μεγάλο αστέρι στο ρόστερ της.

Για τη Γαλλία τα σχόλια είναι περιττά. Πρόκειται για μία από τις πληρέστερες Εθνικές ομάδες του πλανήτη Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εμπαπέ δεν έχει σκοράρει σε τελική φάση EURO!! Θεωρώ ότι στην bet365 πολύ πιθανή την εμφάνιση του over στο 1,75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Bet Builder