αντυπας προγνωστικα 1606

Καλημέρα φίλοι μου. Το πρώτο παρολί στο EURO 2024 (δεν αναφέρομαι στα στοιχήματα διαρκείας, για αυτά έχουμε χρόνο…) ήταν εκνευριστικό. Γιατί σας προτείναμε δύο goal/goal, που αφορούσαν τα παιχνίδια του δευτέρου ομίλου. Πέρασε για πλάκα το δύσκολο. Στο Ιταλία – Αλβανία, σκόραραν και οι δύο ομάδες με την συμπλήρωση 11 λεπτών (!), αλλά το 2,32 πήγε στράφι γιατί νωρίτερα έσπασε το 1,88 που έδινε το goal/goal στο Ισπανία – Κροατία.
Με τους Κροάτες να χάνουν ευκαιρίες, με σημαντικότερη το πέναλτι…

Κρίμα, γιατί θα πηγαίναμε για δεύτερη στη σειρά μέρα ταμείο και ελπίζω να επιστρέψουμε στις επιτυχίες σήμερα.

Αν και στο κουπόνι, υπάρχει κανονική αγωνιστική από το αγαπημένο πρωτάθλημα της Β’ Νορβηγίας (προφανώς δεν θα υπάρχουν διεθνείς ποδοσφαιριστές…)  θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Πολωνία – Ολλανδία Προγνωστικά

Τους Ολλανδούς σας τους έχω προτείνει και σε στοίχημα διαρκείας, μιας και περιμένω να φτάσουν τουλάχιστον στα προημιτελικά.  Σήμερα, στην πρεμιέρα τους αντιμετωπίζουν τους Πολωνούς και όπως και να το κάνουμε είναι το φαβορί για τη νίκη.

Ειδικά από την στιγμή, που οι τυπικά γηπεδούχοι, δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τον Λεβαντόφσκι, έναν παίκτη που σκοράρει και με κλειστά μάτια.

Θα τιμήσω τη νίκη των Ολλανδών και για να ανεβάσω την απόδοση, θα πάρω και το over 1,5. Το 2 & over 1,5 στην bet365 το συναντάμε στο 1,87.

Σλοβενία – Δανία Προγνωστικά

Τους Δανούς, τους συμπαθούσα από μικρός. Έπαιζε ρόλο η εμφάνιση με τα βελάκια, αλλά περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόντουσαν και αγωνίζονται. Επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και μια ομάδα που τα παιχνίδια τους δεν τα βαριέσαι.

Αντιμετωπίζουν σήμερα τους Σλοβένους, οι οποίοι μόνο ως αμελητέα ποσότητα δεν μπορούν να θεωρηθούν. Οι Σλοβένοι και στα πέντε τελευταία τους φιλικά, βρήκαν δίχτυα, αλλά δέχθηκαν γκολ στα τρία και κυρίως στα δύο τελευταία.

Οι Δανοί έδειξαν καλό πρόσωπο στις φιλικές νίκες, με Σουηδία και Νορβηγία. Κέρδισαν τα παιχνίδια, αλλά γκολ δέχθηκαν. Και ειλικρινά μου κάνει εντύπωση, που το goal/goal στο στοιχημα στο σημερινό ματς το συναντάμε στο 2,20…

Σερβία – Αγγλία Προγνωστικά

Και σήμερα ξεκινά τις προσπάθειές της η Αγγλία, που για πολλούς είναι το φαβορί για την κούπα. Κάποια στιγμή, θα μεθύσουν στο νησί, αλλά αυτό συμβαίνει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Και πάντα κάτι συνέβαινε και επέστρεφαν με κατεβασμένα κεφάλια.

Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζουν τους Σέρβους και φυσικά μπορεί να ξεκινήσουν με το δεξί. Προσωπικά, δεν θα ποντάρω σε σημείο στο Σερβία – Αγγλία και θα ρισκάρω με anytime scorer. Για τον Μπέλινγχαμ τα έχουμε πει και στα στοιχήματα διαρκείας και είναι παίκτης που αξίζει να ποντάρει κάποιος στο να βρει δίχτυα. Μιλάμε για απόδοση 4,35…

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!