prognostika stoiximatos 15062024

Καλημέρα στην παρέα του Bethome.gr! Μας τα χάλασε χθες η Έργκριτε, καθώς δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον Άσσο (1.82) κόντρα στη Σούντσβαλ, με την οποία έμεινε εν τέλει στο 1-1. Υπάρχει ζωή και εκτός του Euro 2024 και για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα θα ασχοληθώ και πάλι με τη Β Σουηδίας.

Γκέφλε – Λαντσκρόνα Προγνωστικά

Μπορεί να τα πηγαίνει καλύτερα στην έδρα της η Γκέφλε, όμως κόντρα στη Λαντσκρόνα δεν θεωρούμε ότι θα έχει εύκολη αποστολή, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να ανοίξουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Θεωρούμε ότι μπορεί να ξεφύγει το σκορ ανάμεσα τους και γι’ αυτό θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Σκέβντε – Ντέγκερφορς Προγνωστικά

Ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες η Σκέβντε, μετά και τη διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν περιμένουμε να έχει εύκολο έργο κόντρα σε μια πολύ πιο ποιοτική Ντέγκερφορς. Σκοράρει πάντως και περιμένουμε να το κάνει και τώρα, επιλέγοντας το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Ούτσικτενς – Βάρμπεργκς Προγνωστικά

Με βασικό όπλο την έδρα της θα παραταχθεί η Ούτσικτενς, έτσι ώστε να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα και να μείνει ψηλά στην κατάταξη. Κόντρα σε μια Βάρμπεργκς που προβληματίζει αρκετά, επιλογή μας αποτελεί ο Άσσος σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοιχήματος