τσαρλυ προγνωστικα 150624

Tα προγνωστικά του Τσάρλυ για τα παιχνίδια του EURO 2024 το Σάββατο 15/06!

Ουγγαρία – Ελβετία

Με τον Μάρκο Ρόσι έχουν βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο ανταγωνιστικότητας τους οι Ούγγροι. Στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό ήταν ανταγωνιστικοί σε όμιλο φωτιά με Αγγλία, Πορτογαλία, Γερμανία.

Ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία στο ΝΑΤΙΟΝS και είχαν εντυπωσιακή πορεία σε όμιλο με Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία. Κέρδισε μάλιστα μέσα έξω την Αγγλία,  πετυχαίνοντας το εντυπωσιακό 0-4 στο Γουέμπλεϊ και πήρε 4 βαθμούς από την Γερμανία.

Κατάφεραν στα προκριματικά να πάρουν την πρώτη θέση σε όμιλο με Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Λιθουανία κερδίζοντας μέσα έξω τους Σέρβους. Η Ελβετία δεν έχει αξιόπιστη λύση στην επίθεση, μετά τον τραυματισμό του Εμπολό και συνολικά μεσοεπιθετικά δειχνει γερασμενη. Δεν δείχνει να δικαιολογεί τον τίτλο του φαβορί. Οι εταιρίες μας επιτρέπουν να καλύψουμε με ισοπαλία την Ουγγαρία. Το 1ΧΔ στην bet365 είναι στο 1,66.

Ισπανία – Κροατία

Απίστευτη ποιότητα θα βρεθεί στο γήπεδο του Βερολίνου. Διαβάζω για ενδεκάδα του Ντε Λα Φουέντε που θα έχει στο γήπεδο ταυτόχρονα τους Όλμο, Γιαμάλ, Νικό Ουίλιαμ και στην κορυφή τον Μοράτα. Μία λογική που απέναντι στο 4-3-3 των αντιπάλων τους στο στο Ισπανία – Κροατία με τους Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις.

Οι Ισπανοί δεδομένα έχουν επιλέξει και σε αυτό το τουρνουά τον δύσκολο δρόμο. Την κυριαρχία τους, μέσα από ένα επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι σίγουρα η ομάδα που έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές με ικανόητα στο ένας με ένας.  Αναζητείται η αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση. Τους Κροάτες δεν γίνεται να τους υποτιμάς. Έχουν πολύ ταλέντο, προσωπικότητα και συνδυάζουν ποιότητα με ιερό φανατισμό. Την περασμένη εβδομάδα στην πρόβα τζενεράλε κέρδισαν 1-2 στην Πορτογαλία. Το Goal Goal στο 1,91.

Ιταλία – Αλβανία

Δεν πιστεύω πως θα έχουν εύκολο έργο οι Ιταλοί. Ο Σπαλέτι απέναντι στην σκληρή Εθνική Αλβανίας, ετοιμάζει ένα σχήμα με περιορισμένο επιθετικό ταλέντο.

Δεν έχει και παραπάνω πράγματα, αλλά μία ομάδα που παίζει 3-4-3, με τον Πελεγρίνι η τον Φρατέζι στην επιθετική τριάδα πιο ψηλά από το δίδυμο άξονα Μπαρέλα, Ζορζίνιο και μπακ χαφ τους Καμπιάζο, Ντι Μάρκο δεν βλέπω να έχει το ταλέντο για να ανοίξει με άνεση μία ομάδα που θα αμυνθεί παίζοντας τον αγώνα της ζωής της. Ο Κιέζα, είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής της Ιταλίας, που μπορεί να φέρει το απρόβλεπτο. Περιμένω ένα συντηρητικό παιχνίδι, με λίγες φάσεις. Το under 2,5 στο 1,78.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!