αντυπας προγνωστικα 140624

Καλημέρα φίλοι μου. Σήμερα ξεκινά η ευρωπαϊκή γιορτή του ποδοσφαίρου, το Euro 2024 που για ένα περίπου θα μας συνοδεύει καθημερινά.  Στην πρεμιέρα, η Γερμανία θα υποδεχθεί την Σκωτία και φυσικά φαβορί είναι οι γηπεδούχοι.

Ωστόσο, οι αποδόσεις στον «άσο» είναι μικρές και επειδή είναι και πρεμιέρα δεν θέλω να ασχοληθώ. Θα αφήσω το ματς στην ησυχία του και απλά στο τέλος της στήλης θα δείτε τα στοιχήματα διαρκείας που σας έχω προτείνει τις προηγούμενες μέρες. Δεν είναι πολλά, αλλά όλα έχουν καλές αποδόσεις.

Σήμερα υπάρχει και ο πέμπτος τελικός στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Ένα τεράστιο ματς, από το οποίο θα κριθεί ο τίτλος. Και αποφάσισα σε πρεμιέρα Euro να ασχοληθώ με bet builder από το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

Τα ψέματα τελείωσαν και ο νικητής θα πάρει το πρωτάθλημα. Προβάδισμα λόγω ψυχολογίας και ανατροπής έχει ο Παναθηναϊκός , αλλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που έχει αποδείξει ότι βγάζει αντίδραση σε δύσκολα και μεγάλα παιχνίδια.

Για ευνόητους λόγους δεν πρόκειται να προτείνω σημείο, ωστόσο, θα χτίσω στοιχημα με τρία γεγονότα και συνολική απόδοση 8,50.

Έχουμε και λέμε. Θα ασχοληθούμε μόνο με εύστοχες βολές.

Εκτιμώ, ότι ο Ναν θα ευστοχήσει σε τρεις βολές και από πλευράς Ολυμπιακού οι επιλογές μου θα είναι ο Γκος και Πίτερς. Οι δύο αμερικανοί θέλουμε να ευστοχήσουν σε δύο βολές. Αν τα τρία αυτά γεγονότα περάσουν, τότε στην bet365 θα πιάσουμε την εξαιρετική απόδοση (8,50). Και δε νομίζω ότι ζητάμε κάτι τρελό, από να ευστοχήσουν οι τρεις αυτοί παίκτες σε επτά βολές.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπάσκετ

Ποδόσφαιρο

Πρώτος σκόρερ διοργάνωσης

Ολλανδία

Πρώτος σκόρερ Α’ Ομίλου

Πρώτος σκόρερ Γ’ Ομίλου   

Πρώτος σκόρερ Ε’ Ομίλου