τσαρλυ προγνωστικα 140624

Η διοργανώτρια Γερμανία υποδέχεται του Σκωτσέζους στην πρεμιέρα του EURO 2024 και σε κανονικές συνθήκες οι Γερμανοί θα ήταν το απόλυτο φαβορί. Η εικόνα τους όμως δεν δημιουργεί συνθήκες για να αξίζει να δικαιολογεί τις τιμές απόλυτου φαβοριτισμού στα όρια του 1,30.

Γερμανία – Σκωτία

Δεν λειτούργησε το πλάνο του Νάγκελσμαν στις πρόβες

Το πλάνο που ετοιμάζει ο Νάγκελσμαν προβλημάτισε στα δύο φιλικά προετοιμασίας, 0-0 με την Ουκρανία και 2-1 με την Εθνική μας. Φαίνεται όμως πως με αυτήν την λογική θα κατέβει στο Γερμανία – Σκωτία και θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα. Τα εγχώρια ΜΜΕ κάνουν σκληρή κριτική για την εικόνα του Γκουντογκάν. Η αλήθεια είναι πως δεν του ταιριάζει που αγωνίζεται στην θέση του δημιουργού, μπροστά από τους Κρος-Άντριχ. Στο 4-2-3-1 του Νάγκελσμαν, ο Γκουντογκάν παίζει μία θέση πιο ψηλά από την πραγματική του, οι Βιρτζ, Μουσιάλα στα άκρα σαν έξτρα δημιουργοί και φορ ο Χάβερτς. Στην πραγματικότητα μοιάζει να μην υπάρχει καθαρός στράικερ και κανένας εξτρέμ.

Σίγουρα θα πρέπει να δούμε πως το έχει και ο Νάγκελσμαν στο μυαλό του. Ο Στιβ Κλαρκ αναμένεται να ξεκινήσει με ένα σφιχτό 5-4-1. Το σχήμα των Γερμανών δεν έχει ιδιαίτερη επιθετικότητα, οι Σκωτσέζοι θα παρουσιαστούν με συντηρητικό σχήμα, με τα δεδομένα αυτά στην bet365 θα πάω με το under 2,5 στο 2,25.

Προγνωστικά Στοιχήματος