μπάσκετ

Καλημέρα σας. Η Βίρτους άντεξε μόνο για ένα δεκάλεπτο στο τέταρτο παιχνίδι στο Μιλάνο και από το ημίχρονο και έπειτα ήταν πίσω με διαφορές μεγαλύτερες των 8 πόντων. Έτσι δεν επιβεβαιώθηκε η επιλογή μας στο παμε στοιχημα για την επικράτησή της στον αγώνα με την Αρμάνι, αφού με το 85-73 η ομάδα του Έτορε Μεσίνα στέφθηκε πρωταθλήτρια. Βέβαια, ούτε εκεί έλλειψε η γκρίνια για τη διαιτησία, καθώς ο Νίκολα Μίροτιτς σούταρε περισσότερες βολές από όσες όλο το σύνολο από την Μπολόνια (18-16).

Για τελευταία φορά στην τρέχουσα σεζόν θα κάνουμε τη διαδρομή Ιταλία –  Ελλάδα, για τον πέμπτο και πιο κρίσιμο τελικό της Stoiximan Basket League.

Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Με σπουδαία εμφάνιση, επίδειξη χαρακτήρα και ποιότητας, ο Παναθηναϊκός άλωσε το «Ειρήνης και Φιλίας» με 88-85, την Τετάρτη, και πλέον έχει την ευκαιρία στο σπίτι του να επιστρέψει στους εγχώριους τίτλους. Οι Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες για τους «πράσινους», που είχαν σε καλή βραδιά και τους Ματίας Λεσόρ, Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός απώλεσε τη δυνατότητα να κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα, μια και στην τρίτη περίοδο εγκλωβίστηκε στην άμυνα του «τριφυλλιού». Τώρα, οφείλει να πάει στο ΟΑΚΑ και να νικήσει για πρώτη φορά σε 5ο παιχνίδι στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου του, για να μη βιώσει μέρες 2002, όταν από το 2-0 είχε χάσει τον τίτλο από την ΑΕΚ.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί. Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό και όταν προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ μπορεί κάποιος να ρισκάρει με αυτό. Ωστόσο, η επιλογή μας είναι ο «άσος» και το Over 155,5 πόντοι στο 2,80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα


👉ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!