τσαρλυ προγνωστικα 1306

Δείτε τα προγνωστικα που ξεχώρισε για το EURO 2024 ο Τσάρλυ από τον 5ο και 6ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

5ος Όμιλος

Βέλγιο, Σλοβακία, Ουκρανία, Ρουμανία

Ο 5ος Όμιλος ξεκάθαρα έχει ένα μεγάλο φαβορί. Οι Βέλγοι στις προηγούμενες διοργανώσεις ήταν μόνιμα στα τοπ 4 φαβορί, όμως ποτέ δεν κατάφεραν να φτάσουν σε μία τεράστια διάκριση.

Φέτος δίνονται 8ο φαβορί απο τις εταιρείες για κατάκτηση με απόδοση από 17.00-18.00. Βρισκόμαστε στην μετά Μαρτίνεθ εποχή. Ο Τεντέσκο βρήκε μία ομάδα που για χρόνια έπαιζε το 3-4-3. Ο ίδιος κινείται ανάμεσα στο 3-4-3 και στο 4-2-3-1, έχει παίξει και με καθαρό 4-3-3. Ανάλογα τον αντίπαλο διαφοροποιεί και τον σχηματισμό του. Οι εταιρίες δείχνουν να μην πιστεύουν πως ήρθε η σειρά του, όμως έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα.

Με βάση το 2-2 στο Γουέμπλεϊ

Ο παικταράς Ντε Μπρούιν, αλλά και ο Ρομέλου Λουκάκου που στο πρόσφατο Μουντιάλ προερχόντουσαν απο τραυματισμούς κι έπαιξαν στο τελευταίο παιχνίδι υποφέροντας, είναι απόλυτα υγιείς. Έχουν κάνει την προετοιμασία τους και μπορεί να συνθέσουν ο Ντε Μπρούν δημιουργικά, ο Λουκάκου τελειώνοντας τις επιθέσεις, μία ομάδα που έχει δύο εντυπωσιακά γρήγορους ακραίους επιθετικούς. Οι Τροσάρ, Ντοκού είχαν εντυπωσιακοί σεζόν. Θυμάμαι το φιλικό στις 26 Μαρτίου που έδωσαν οι Βέλγοι στο Γουέμπλεϊ.

Η τριάδα των Ντοκού, Τροσάρ, Λουκάκου ταλαιπώρησε τους Άγγλους. Το τελικό 2-2 σε ένα παιχνίδι που δεν έπαιζε ο Ντε Μπρούιν με έκανε να σκέφτομαι πόσο μπορεί να αποδώσει αυτή η λογική, με τον παικταρά στην θέση του επιτελικού χαφ. Σε έναν όμιλο με Σλοβακία, Ουκρανία, Ρουμανία, ασφαλώς και είναι στο χέρι των Βέλγων να πάρουν την πρώτη θέση. Η απόδοση στο 1,47 μοιάζει καλή βάση σε ένα δελτίο με παρολί. Επίσης τρία βατά παιχνίδια, με ομάδες κατώτερες θα φέρουν πολλές τελικές για τον Ρομέλου Λουκάκου. Στο 2,10 δίνεται να βγει πρώτος σκόρερ του ομίλου.

6ος Όμιλος

Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία, Γεωργία

Στην πρώτη μετά Σάντος διοργάνωση, η Εθνική Πορτογαλίας δίνεται 4ο φαβορί με απόδοση από 7,50-8,00 για κατάκτηση.

Τα ερωτηματικά και η πρώτη θέση 

Με τον Σάντος, κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό του 16, στις τελευταίες όμως διοργανώσεις, μοιάζει η διαχείριση του υλικού να μην έγινε σωστά. Τα συντηρητικά πλάνα του Σάντος δεν βοήθησαν σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως οι Λεάο, Μπερνάντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες να βγάλουν τα προσόντα τους. Αυτός ήταν και ο σκεπτικισμός των ΜΜΕ, για τον Μαρτίνεθ και το 3-4-3 που εφαρμόζει. Στα προκριματικά έγινε ένα πάρτι με 36 τέρματα σε δέκα παιχνίδια, σε έναν πολύ βατό όμως όμιλο. Η λογική λέει πως δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση, σε όμιλο με Τουρκία, Τσεχία, Γεωργία.

Τα περιμένουν όλα απο τον Κβαρατσχέλια

Τους Γεωργιανούς επίσης τους είδαμε στα μπαράζ με την Εθνική μας. Έχουν ένα φοβικό συντηρητικό πλάνο. Ο Σανιόλ, πηγαίνει σε ένα 5-3–1-1 και εύχεται ο Κβαρατσχέλια να κάνει τον Μαραντόνα του 1986 για να απειλήσει η ομάδα του. Να τερματίσει πρώτη η Πορτογαλία και 4η η Γεωργία στον πρώτο όμιλο δίνεται σε απόδοση. Να πετύχει κάτω από 2,5 γκολ στον όμιλο η Γεωργία στην bet365 δίνεται σε απόδοη 2,00.

Προγνωστικά Στοιχήματος