φρουρος προγνωστικα 1306

Δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχώρισε από το Euro 2024 ο Φρουρός από τους Ε’ και Στ’ ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ε’ Όμιλος

Βέλγιο

Προκρίθηκε έχοντας στην ομάδα, των πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης των προκριματικών Λουκάκου (14 τέρματα). Με τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά, Ντε Μπρόινε, Ντοκού, Τροσάρ, Μπακαγιόκο, Οπεντά και Λουκάκου, αλλά και μπόλικο ταλέντο στα μετόπισθεν οι Βέλγοι είναι το φαβορί για την πρωτιά στον Ε’ όμιλο.

Αν καταφέρει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και τερματίσει 1ο, θα βρει μπροστά του τον 3ο του Γ’ ομίλου. Γι’ αυτό και το να προκριθεί στα προκριματικά τουλάχιστον βρίσκεται χαμηλά από τους μπουκ και δε θα με απασχολήσει. Σε ότι αφορά τον Ρομέλου Λουκάκου ίσως το να βρεθεί 1ος σκόρερ του ομίλου αξίζει μια ψιλή (2,10), μιας και είναι επίσης ο βασικός εκτελεστής και των πέναλτι.

Ουκρανία

Από σαράντα κύματα πέρασαν οι Ουκρανοί για να βρεθούν στην τελική φάση του τουρνουά, στον 3ο όμιλο των προκριματικών την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Ιταλούς δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη – απ’ ευθείας πρόκριση αφού ο Ζιλ Μανθάνο είχε άλλη άποψη.

Στα μπαράζ έπειτα από το Nations League χρειάστηκε να στρίψει τούμπα και τις δύο αναμετρήσεις της, αφήνοντας πρώτα εκτός τους Βόσνιους με 1-2, με τέρματα στο 85ο και 88ο λεπτό, ενώ στο ουδέτερο έδαφος της Πολωνίας έκανε άλλη μια ανατροπή απέναντι στους Ισλανδούς, επίσης με 2-1.

Προφανώς κι αυτός που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι ο αγωνιζόμενος στη La Liga με τα χρώματα της Χιρόνα Ντόβμπικ, από κοντά ο Διόσκουρος του Τσιγκάνκοβ. Μούντρικ και Μαλινόβσκι με γεμάτες χρονιές σε Αγγλία κι Ιταλία, τα μάτια μου προσωπικά πάντως θα είναι στραμμένα στον πιτσιρικά μόλις 21 ετών Σουντάκοβ. Ο άσος της Σαχτάρ είναι το next big thing της Ουκρανίας, ήδη σφάζονται για τα μάτια του μεγάλα Ευρωπαϊκά club. Κρατήστε το όνομά του..

2ο φαβορί για την πρόκριση απ’  τον όμιλο οι Ουκρανοί, επίσης όμως βρίσκεται χαμηλά δίχως αξία.

Ρουμανία

Αν εξαιρέσουμε τους αμυντικούς Ράτσιου (Βαγιεκάνο), Ντραγκούσιν (Τότεναμ), τους μέσους Χάτζι (Αλαβές) και Μάριν (Έμπολι), το υπόλοιπο ρόστερ θα μπορούσαμε να πούμε πως αγωνίζεται σε πρωταθλήματα 2ης ταχύτητας κατ’ εμέ. Το μυαλό περισσότερο στην άμυνα έχει ο coach Ιορντανέσκου, ο οποίος ξεκινά με 4-3-3 την ομάδα του και το μετατρέπει σε ένα 5-3-2 σφιχτό. Έχει την ευκαιρία της βάση προγράμματος να διεκδικήσει πρόκριση, αφού την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την καλή αλλά όχι ανίκητη Ουκρανία, θα πρέπει βέβαια να μηδενίσει τα λάθη ειδικά στην άμυνα.

Σλοβακία

Θα βασιστεί έτσι όπως έχει επιλεχτεί το ρόστερ σε μάξιμουμ 14 παίχτες, δεσπόζει η εμπειρία στην άμυνα και στο κέντρο, ενώ επιθετικά έχει μπόλικο ταλέντο  και μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Το πρόβλημα για τη Σλοβακία στα δικά μου μάτια είναι πως αφενώς στην πρεμιέρα της θα βρει μπροστά της το Βέλγιο, αφετέρου αν καταφέρει να γίνει μια εκ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων θα αντιμετωπίσει στα νοκ άουτ τον 1ο του Β’ ομίλου. Το να αποκλειστεί από τους ομίλους τιμάται στη Winmasters στο (1,85) ενώ στη φάση των νοκ άουτ στο (2,50). Ίσως το τελευταίο μπορεί να αξίζει το ρίσκο.

ΣΤ’ Όμιλος

Πορτογαλία

Τι να πει κανείς για την Πορτογαλία του Μαρτίνεθ; Αήττητη πρωτοπόρος στην προκριματική φάση με την καλύτερη επίθεση (36 τέρματα) και το καλύτερο παθητικό (μόλις 2 γκολ). Ο Ρονάλντο ηγήθηκε του σκοραρίσματος πετυχαίνοντας 10 γκολ. Το μοναδικό ψεγάδι που εντόπισα ήταν η εμφάνισή της στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Κροατία όπου και ηττήθηκε με 1-2. Ξεκινά απέναντι στους Τσέχους ενώ τη 2η αγωνιστική θα βρει απέναντί της την Τουρκία.

Σε ότι αφορά της αποδόσεις της για τον όμιλο είναι όλες καλά διαβασμένες και δε θα με απασχολήσει κάτι. Αν καταφέρει να τερματίσει 1η, θα βρει μπροστά της την 3η ομάδα του Γ’ Ομίλου.

Υπάρχει αξία στο να φτάσει έστω μέχρι τα ημιτελικά, τιμάται στο (2,50)

Τουρκία

Μεγάλη επιτυχία το ότι κατάφερε να τερματίσει 1η στον 4 όμιλο των προκριματικών, αφήνοντας πίσω της την Κροατία. Άξιο αναφοράς πως ο Μοντέλα αρέσκεται στο να μην έχει κλασσικό φουνταριστό στο ‘’9’’, αφού τα εξτρέμ του Κιλιτσόι, Γιλμάζ, Γιλντίζ, Καχβετσί πατάνε πολύ περιοχή και σκοράρουν φυσικά.

Το να συγκεντρώσουν οι Τούρκοι over 4,5 πόντους είναι πιθανό ενώ η απόδοση βρίσκεται στο δελεαστικό (2,35). Σε περίπτωση που τερματίσουν στη 2η θέση, θα βρουν μπροστά τους τον 1ο του Δ’ ομίλου που λογικά θα είναι οι Γάλλοι.

Έτσι αποκτά αξία επίσης το να αποκλειστεί στη φάση των 16 (1,95)

Τσεχία

Παρόλου που κατάφερε να προκριθεί ως 2η απ’ τον 5 όμιλο των προκριματικών, προχώρησε στην αντικατάσταση του coach Σίλχαβι με τον Χάσεκ να είναι ο εκλεκτός που θα την οδηγήσει στην τελική φάση. Στην άμυνα αν εξαιρέσουμε τους Κουφάλ (Γουέστ Χαμ) και Γιούρασεκ (Χοφενχάιμ), οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το ρόστερ αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα της Τσεχίας.

Μεσοεπιθετικά υπάρχει ποιότητα ενώ ο Σικ θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό μπροστά. Την 1η αγωνιστική θα βρει μπροστά της την Πορτογαλία, όλα τα λεφτά η 2η αγωνιστική απέναντι στη Γεωργία που είναι θεωρητική η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Αξία στο να μην καταφέρει να φτάσει στη φάση των 16, το βρίσκουμε στο εξαιρετικό (2,15)

Γεωργία

Θεωρώ πως η Γεωργία θα έχει παρόμοια ή πιο σωστά λίγο καλύτερη τύχη από αυτήν της Αλβανίας στο Β’ Όμιλο, σαφώς και βάση ρόστερ τα φώτα πέφτουν πάνω στους Κβαρατσκέλια, Μικαουτάτζε και Μαμαρντασβίλι. Είδαμε και στο ματς απέναντι στην εθνική μας πως οι Γεωργιανοί παρουσιάζονται σφιχτοί με το μυαλό τους πρώτα στα μετόπισθεν, επιλέγοντας να χτυπήσουν στη μετάβαση με το γρήγορο τρανζίσιον.

Το να δεχτούν τα περισσότερα γκολ στον όμιλο οι Γεωργιανοί τιμάται στο (1,85), ενώ το να συγκεντρώσουν under 1,5 πόντους στο (1,88)