προγνωστικα μπασκετ bethome

Καλημέρα σας. Παρά το υψηλό σκορ στην πρώτη περίοδο (29-25, ήτοι 54 πόντοι σε 10 αγωνιστικά λεπτά), δικαιωθήκαμε στην επιλογή μας στο παμε στοιχημα στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Ιταλίας. Η Αρμάνι κατάφερε εν τέλει να πάρει το ροζ φύλλο με 81-78, χθες, στο Μιλάνο, και επιβεβαιώθηκαν τόσο το «διπλό» στο +9,5 για τη Βίρτους Μπολόνια, όσο και το Under 161,5 πόντοι, μια και στα επόμενα τρία δεκάλεπτα σημειώθηκαν αθροιστικά 105 πόντοι!

Ακολουθούμε και πάλι την αντίθετη διαδρομή και από το Καμπιονάτο ερχόμαστε στη Stoiximan Basket League, για τον τέταρτο τελικό.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR Προγνωστικά

Την πρώτη από τις τρεις ευκαιρίες του για να κατακτήσει τον τρίτο διαδοχικό τίτλο πρωταθλήματος απώλεσε ο Ολυμπιακός, που έχασε από τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα, στο ΟΑΚΑ, με 83-76. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν με την ίδια πείνα, βρέθηκαν στο -16 (40-24 στο δεύτερο δεκάλεπτο), επέστρεψαν, αλλά πλήρωσαν τις κακές τους επιλογές στο φινάλε.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» βρήκαν αντίδραση και έδειξαν σφυγμό, τόσο με τον τρόπο που μπήκαν στο ματς, όσο και με αυτόν που τελείωσαν την αναμέτρηση. Κομβικός ο Κέντρικ Ναν, όπως και οι Ματίας Λεσόρ και Κώστας Σλούκας, που πρέπει να πιάσουν και πάλι υψηλά στάνταρ απόδοσης για να οδηγήσουν τη σειρά σε πέμπτο αγώνα.

Τα παιχνίδια μέχρι στιγμής έχει πάει σε αρκετά υψηλά σκορ, αλλά θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να δούμε κάτι διαφορετικό. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης και η ένταση που αναμένεται να υπάρχει θεωρούμε πως θα παίξουν και τον ρόλο τους. Για αυτό θα ρισκάρουμε με το να μην ξεπεράσουν και οι δύο ομάδες τους 77 πόντους, κάτι που προσφέρεται στο 3,00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα


👉ΔΩΣΕ μια ΔΥΑΔΑ: ΝΕΑ LIVE BETTING εκπομπή με τον Φρουρό και τον Ψηλό!