Για την 21η αγωνιστική της Liga I, η Άστρα υποδέχεται τη Ντιναμό Βουκουρεστίου (20:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Άστρα, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κοστέλ Ενάτσε φιλοξενήθηκε από τη Βολουντάρι, με την οποία και μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μπέλου, πέντε λεπτά πριν από το φινάλε. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 28 συνολικά και βρίσκεται στην έκτη θέση, όπου και “συγκατοικεί” με την Γκαζ Μετάν. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας μια φορά στα πέντε πιο πρόσφατα (1-1-3).

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, μετά από πέντε παιχνίδια με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μιρτσέα Ρέντνιτς υποδέχθηκε την Κραϊόβα, της οποίας και επικράτησε με 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του ήταν ο Μοντίνι, ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα της (30′, 48′, 53′). Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 22 συνολικά και βρίσκεται στην 11η θέση και εντός πλέι άουτ, απέχοντας έξι πόντους από την εξάδα και την αποψινή της αντίπαλο. Μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.