Για την 16η αγωνιστική της Süper Lig, η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Ερζουρούμσπορ (19:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Φενερμπαχτσέ, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Ακίσαρσπορ, στην έδρα της οποίας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια βαριά ήττα με 3-0. Πρώτο ματς, μετά από πέντε διαδοχικά, που δεν σκοράρει. Παραμένει έτσι εντός της επικίνδυνης ζώνης, μετρώντας 14 βαθμούς, δυο πάνω από την ουραγό Ριζεσπόρ. Δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας μια φορά στα έξι πιο πρόσφατα. Την περασμένη Πέμπτη, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Σπάρτακ Τρνάβα, εκτός έδρας, για το Europa League. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα ο Ερσούν Γιανάλ.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Ερζουρούμσπορ, μετά και από εκείνη με αντίπαλο τη Μπούρσασπορ (2-1 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μεχμέτ Οζντιλέκ υποδέχθηκε τη Μαλάτιασπορ, από την οποία και ηττήθηκε με 1-3. Παρότι προηγήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Σκουκ στο 44′, είδε την αντίπαλό της να κάνει την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά και από αυτό το αρνητικό της αποτέλεσμα, βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, ούσα στην 16η θέση με 14 βαθμούς, όσους έχει και η Φενερμπαχτσέ. Στους δυο βαθμούς η διαφορά της από τη ζώνη σωτηρίας. Παραμένει χωρίς διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.