χατζηγεωργιου προγνωστικα 061122

UPDATE: O αγώνας μεταφέρθηκε λόγω βροχής την Τρίτη (28/06) 13:00 η ώρα στο Κορτ 3.

Το κυρίως ταμπλό του Wimbledon αρχίζει σήμερα και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει τη φετινή της πορεία στο χόρτο του All England Lawn Tennis Club. Ένα τουρνουά, σε μία επιφάνεια, πως ως τώρα δεν έχει πετύχει και τα καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τα άλλα τρία Γκραν Σλαμ της σεζόν, ένα τουρνουά που, όπως είναι γνωστό και έχουμε αναφέρει, φέτος θα είναι διαφορετικό χωρίς Ρώσους και Λευκορώσους και με την απουσία συγκομιδής βαθμών αλλα και που, για την Σάκκαρη, θα έχει και ένα πρόσθετο κίνητρο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

Βλέπετε, η απώλεια του Δημήτρη Κανελλόπουλου, αγαπημένου παππού της Μαρίας, πατέρα της Αγγελικής Κανελλοπούλου και πρώτου της προπονητή, είναι πολύ σημαντική για την Ελληνίδα τενίστρια, που όμως, μετά από συζητήσεις με τη μητέρα της και τη γιαγιά της, αποφάσισε να παραμείνει στο Λονδίνο και να αγωνιστεί, δίνοντάς της, όπως δήλωσε, πρόσθετο κίνητρο για προσπάθεια σε ένα τουρνουά που δεν είναι, μέχρι στιγμής, αλλά θα ήθελε να γίνει κι αυτό ένα από τα αγαπημένα της.

Μαρία Σάκκαρη – Ζόι Χάιβς

Σήμερα λοιπόν, ως τέταρτο παιχνίδι του Κορτ 1 στις εγκαταστάσεις του All England Club, σε μια αναμέτρηση που – τυπικά – αρχίζει περίπου στις έξι ώρα Ελλάδας, αλλά με βάση τη δυναμικότητα των τενιστών και τενιστριών στους προηγούμενους αγώνες, θα μπορούσε να ξεκινήσει και – γύρω – στις οκτώ το βράδυ, η Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει με μία σαφώς χαμηλότερου επίπεδου από αυτήν, αλλά πάντως άγνωστη, με ότι σημαίνει αυτό, Αυστραλέζα τενίστρια, στον πρώτο γύρο του φετινού Γουίμπλεντον.

Αντίπαλός της, λοιπόν, η Αυστραλέζα και νούμερο 572 στον κόσμο Ζόι Χάιβς, που αγωνίζεται μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε Γκραν Σλαμ, ύστερα από το αυστραλιανό όπεν το 2019 όπου εξασφάλισε την wild card και που, όπως είναι φυσικό, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Σάκκαρη, που γενικώς δεν έχει διακριθεί ιδιαίτερα στο Λονδρέζικο open, έχει κάνει φέτος πιο “γεμάτη” προετοιμασία στο χορτάρι από κάθε άλλη χρονιά, παίζοντας τόσο στο Νότιγχαμ (όπου έφτασε μέχρι τον προημιτελικό γύρο) όσο και στο Ίστμπουρν (όπου επίσης δεν έφτασε όσο μακριά ήθελε, χάνοντας μόλις στον δεύτερο γύρο του τουρνουά).

Φέτος, το νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης έχει συνολικά 25 νίκες και 13 ήττες με 5 – 3 στο χορτάρι μέχρι σήμερα, ενώ η αντίπαλός της, που έχει ως κορυφαίο πλασάρισμά της στο WTA Tour το νούμερο 140, έχει συνολικά φέτος 5 νίκες και 6 ήττες με 2 – 0 στο χόρτο.

Οι προβλέψεις του Δημήτρη Χατζηγεωργίου υπάρχουν στη στοιχημαν

Προγνωστικά στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής: