Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Εξαιρετικά πήγαν τα προτεινόμενα σημεία της Πέμπτης, επιβεβαιώθηκαν και τα δύο, σε σχετικά καλές αποδόσεις, κάτι θετικό και για όσους πιθανόν να τα συνδύασαν! Πάμε να δούμε  τις σημερινές επιλογές μου.

Απόψε έχουμε τελευταίες αγωνιστικές στην κανονική περίοδο σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 της Σκωτίας, χωρίς κανένα απολύτως ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον! Αλλά εκεί που είναι το μεγάλο «πανηγύρι» είναι στην Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας, εκεί που είμαστε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος και από τα 11 παιχνίδια, στα εννιά υπάρχουν φαβορί σε τιμές κάτω του 2,00! Σαν να μας προτρέπουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες να μην ασχοληθούμε με την κατηγορία! Εμένα πάντως με «έψησαν» να σας πω την αλήθεια… Στη Λιγκ 2 Αγγλίας διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, αν και τα ενδιαφέροντα παιχνίδια σχετικά με τα πλέι οφς για την άνοδο γίνονται τη Δευτέρα. Και υπάρχουν και αναμετρήσεις για τη δεύτερη εθνική κατηγορία της Βραζιλίας, για να μην ξεχνιόμαστε, αλλά δεν ξεχώρισα κάτι από αυτές.

Νορθάμπτον – Εξετερ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, με την Νορθάμπτον να παλεύει ακόμη και για απευθείας άνοδο, την οποία εξασφάλισε η Εξετερ με την νίκη της την προηγούμενη Τρίτη. Επομένως το κίνητρο είναι μονόπλευρο και όσο και αν λένε στην Εξετερ πώς τους ενδιαφέρει να πάρουν και τον τίτλο, μετά τα πάρτι της Τρίτης, δύσκολα να συγκεντρωθούν οι παίκτες της άμεσα στο σημερινό παιχνίδι, ίσως υπάρχει ένα λογικό χανγκόβερ και κάποια χαλάρωση. Και η τελευταία της ήττα ήρθε σε μία έδρα ανάλογης δυναμικότητας με αυτήν που παίζει σήμερα, σε αυτήν της Τρανμίρ. Από την άλλη μεριά η Νορθάμπτον «καίγεται» για βαθμούς, έχει τρεις σερί νίκες, δείχνει να φορμαρίζεται σε κατάλληλο σημείο και έχει και πολύ καλή παράδοση απέναντι σε αυτή την αντίπαλο. Συγκεκριμένα οι δύο τους έχουν παίξει σε αυτό το γήπεδο 10 φορές στο παρελθόν, με την Νορθάμπτον να κερδίζει τις οκτώ, συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων πιο πρόσφατων. Με αυτά τα δεδομένα, αξίζει το ποντάρισμα στον άσο της Νορθάμπτον στο 2,08 στην Fonbet.

Φόρφαρ – Στενχάουσμιρ Προγνωστικά

Η Φόρφαρ πήρε ένα βαθμό απέναντι στην πρωτοπόρο της Λιγκ 2 στην Σκωτία, την Κέλτι Χαρτς, και θα διεκδικήσει την άνοδο της στα πλέι οφς, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Αννάν. Ο προπονητής της πάντως είναι ο μόνος από αυτούς που έχουν ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφς, τα οποία ξεκινούν την Τρίτη, που είπε πώς θα παίξει με βασική ενδεκάδα και θα κυνηγήσει τη νίκη, αφού θέλει να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Από την άλλη μεριά η Στενχάουσμιρ αναμένεται να παραταχθεί και λίγο απογοητευμένη, έχοντας χάσει τον στόχο να βρεθεί στα πλέι οφς με την τελευταία της ήττα. Φέτος η Φόρφαρ δεν έχει κερδίσει την Στενχάουσμιρ σε τρία παιχνίδια, κάτι αφύσικο για τα δεδομένα των δύο ομάδων. Αξίζει κάποιος να ασχοληθεί και να ποντάρει στον άσο της Φόρφαρ στο 2,10 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Νορθάμπτον – Εξετερ 1 (2,08 @ Fonbet)

17:00 Φόρφαρ – Στενχάουσμιρ 1 (2,10 @ Fonbet)