Μπρόντμπι προγνωστικά

Ωραιότατο ταμείο πήγε η στήλη, μιας και πέρασε η τριάδα και μάλιστα χωρίς μεγάλο σασπένς. Η Λίβερπουλ με δικαίωσε, μιας και κέρδισε την Πόρτο με 2-0 και πέρασε ο εξαιρετικός «άσος» του 1,98.

Το πρωί υπήρχε η συγκεκριμένη απόδοση, γιατί στη πορεία άρχισε η κάτω βόλτα. Το απόγευμα είχε φτάσει στο 1,80 και με την έναρξη του αγώνα στο 1,72!  Αυτή τη Λίβερπουλ, μέσα στο Άνφιλντ, με όποιον και να παίζει, σε απόδοση κοντά στο 2,00 την αγοράζεις με κλειστά μάτια. Και ας το χάσεις.

Η δεύτερη επιλογή, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε σαν σε προπόνηση από το Τίρασπολ και έτσι ήρθε και το «διπλό», αλλά και το over 2,5. Συντηρητική επιλογή, αλλά ήταν safe…

Το τρίτο παιχνίδι με το οποίο ασχολήθηκε η στήλη, ήταν αυτό της Σίτι με την Παρί. Και αν στο ημίχρονο έβριζα, γιατί είχαν χαθεί σημαντικές ευκαιρίες, στο δεύτερο τα… παιδιά έκανα το καθήκον τους. Goal/goal & over 2,5, σε απόδοση 1,82. Μια χαρά παρολί ήταν, μιας και όποιος ακολούθησε πληρώθηκε την συνολική απόδοση του 5,6…

Σήμερα το μενού έχει Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ και με τις δύο αυτές διοργανώσεις θα ασχοληθεί η στήλη στα προγνωστικά στοιχήματος.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ προγνωστικά

Τελικός για τον ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι στην Μπρατισλάβα. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν τη νίκη για να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση και το θετικό για αυτούς, είναι ότι το ματς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τους γηπεδούχους. Η ισοπαλία θα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Θα πήγαινα στο «διπλό», αλλά με προβληματίζει η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο, ότι έχει δεχθεί γκολ και στα εννέα τελευταία του παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία φορά που κράτησε ανέπαφη την εστία του, ήταν στη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-0.

Ακολουθώντας λοιπόν την εικόνα του ΠΑΟΚ, που μετρά επτά over 2,5 σε οκτώ παιχνίδια θα πάω στο over που το συναντάμε στο 1,72.

Άιντραχτ – Αντβέρπ προγνωστικά

Οι Γερμανοί με τις δύο κολλητές νίκες επί του Ολυμπιακού, αγκάλιασαν την πρώτη θέση και για να την εξασφαλίσουν χωρίς να τους ενδιαφέρει το τι θα συμβεί στο άλλο ματς του ομίλου, θέλουν να εκμεταλλευθούν σήμερα την έδρα τους. Μπορεί να τα καταφέρουν, αλλά δεν πρόκειται να τους αγγίξω σε «άσο» που μετά βίας φτάνει το 1,40. Και επειδή οι Βέλγοι είναι περίεργη ομάδα, θα προτιμήσω το goal/goal στο 1,78.

Η Αντβέρπ στα δύο εκτός έδρας ματς που έχει δώσει στον όμιλο, ηττήθηκε στα τελειώματα από τον Ολυμπιακό με 2-1, ενώ τη Τουρκία πήγε και πήρε ισοπαλία με 2-2. Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, ένα βρουν και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Άλλωστε έχουν σκοράρει στα οκτώ από τα εννέα τελευταία τους ματς, σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι επίσης, έχουν δεχθεί γκολ, στα επτά από τα τελευταία τους οκτώ ματς…

Μπρόντμπι – Λιόν προγνωστικά

Από την ημέρα που η Μπρόντμπι κέρδισε το ντέρμπι με την Κοπεγχάγη, γύρισε ο διακόπτης και θυμίζει την περσινή ομάδα που στο τέλος πήρε το πρωτάθλημα. Στα έξι τελευταία της ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με τη Ρέιντζερς. Στον όμιλο βρίσκεται στην τελευταία θέση με δύο πόντους, αλλά έχει ελπίδες ακόμα και να βγει δεύτερη, μιας και οι Σκωτσέζοι μαζί με την Σπάρτα έχουν από τέσσερις βαθμούς και αγωνίζονται σήμερα μεταξύ τους.

Στην 1η θέση βρίσκεται η Λιόν, η οποία έκανε πλάκα στον όμιλο και με 12 ποντάκια έχει ήδη προκριθεί. Το κίνητρο της Μπρόντμπι τεράστιο. Η απόδοση στη νίκη της, κόντρα σε μια σαφώς πιο ποιοτική, αλλά αδιάφορη ομάδα είναι εξαιρετική, μιας και τη συναντάμε στο 3.40. Προσθέστε επίσης, ότι η Λιόν εκτός έδρας, τώρα τελευταία κάνει νερά.

Ηττήθηκε με 4-1 από τη Ρεν, με 3-2 από τη Νις, με 2-1 από την Παρί, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με τη Σεντ Ετιέν και κέρδισε με το απίστευτο 4-3 την Σπάρτα Πράγας, εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Κοινώς σε πέντε παιχνίδια έχει δεχθεί 13 γκολ. Θα το πάρω το ρίσκο και θα αγοράσω τον «άσο» στο 3,40.

Προγνωστικά στοιχήματος

19:45 ΣΛΟΒΑΝ Μ. –  ΠΑΟΚ over 2,5 (1,72 @ Stoiximan)

22:00 AΙΝΤΡΑΧΤ – ΑΝΤΒΕΡΠ goal/goal (1,78 @ Stoiximan)

22:00 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΛΙΟΝ 1 (3,40 @ Stoiximan)